Vår process

Det är viktigt för oss att våra kunder och deras behov alltid står i centrum. Oavsett vilken anställningsform (rekrytering eller bemanning/hyrköp) hjälper vi dig genom hela processen.

Tack vare vår kompetens och erfarenhet blir samarbetet effektivt.

Tillsättningen av kandidaten/kollegan sker på dina villkor, vi krånglar inte till det.

Kravprofil

Alla uppdrag börjar med att vi gemensamt skapar en kravprofil utifrån dina önskemål och behov. En ömsesidig matchning där vår kund identifierar sitt erbjudande till kandidaten innan rekryteringsprocessen påbörjas, vilket tillsammans med rekryteraren skapar grunden för bästa resultat.

Annonsering och sökande

När kravprofilen är framtagen publicerar vi en jobbannons – antingen bred eller riktad, enligt vad vi söker. Vi använder våra stora kanaler på sociala medier, vår breda databas av Cv:n och etablerade jobbportaler för att nå rätt kandidat.

Telefonintervju

Om vi har hittat flera kandidater som uppfyller den önskade profilen genomför vi först en telefonintervju. Den är väl utformad och skapar goda förutsättningar att bedöma om personen är lämplig för fortsatt rekrytering. De tre viktiga parametrarna i detta skede är tillgänglighet i form av startdatum, löneanspråk och geografisk plats.

Fysisk intervju

Om vi anser att personen är lämplig för tjänsten i fråga är nästa steg att boka in en fysisk intervju. Vi använder oss av etablerade intervjutekniker som ger oss de bästa förutsättningarna för att få en korrekt helhetsbild av kandidaten och om de passar dina behov.

Presentation av kandidater

När alla intervjuer är klara och sammanställda är vi redo att presentera dig för kandidaterna. Som kund har du redan fått Cv:n, kandidatpresentationer och personliga brev skickade till dig. Du bestämmer vilka kandidater du vill träffa vid den första ”kundintervjun”.

Avslut

När presentationerna är klara bestämmer du vilken av kandidaterna som fortsätter processen för en ny intervju eller för en anställning. I slutskedet tar vi referenser och erbjuder olika tester såsom logiska-, numeriska-, verbala- eller personlighetstester. Vi erbjuder även våra egna tester till kandidater på din begäran.

Få ett prisförslag

Kontakta oss

Kraftsam löser ditt företags brist på kompetent personal. 
Med oss blir du garanterat nöjd oavsett om det gäller bemanning eller rekrytering.

Rikstäckande och heltäckande leverantör inom personalförsörjning.

Kungsholms Strand 127, 112 33 Stockholm

Östra Hamngatan 16, 411 09 Göteborg

010-160 06 90

Kontakta oss