Om oss

Kraftsam hjälper företag att effektivisera sin verksamhet genom att ta över långa rekryteringsprocesser. Din organisation erbjuder något extra, det gör vi också, så vi passar bra ihop.

Kraftsam är ett innovativt och modernt rekryterings – och bemanningsföretag som arbetar med den senaste tekniken. Våra effektiva lösningar når även en större grupp kandidater, genom bland annat våra kanaler via sociala medier.

Button Label

Vår historia

2012 startades Kraftsam Rekrytering och Bemanning, vi har sedan dess byggt upp ett ständigt växande kandidatnätverk med över 300 000 kandidater. Med hjälp av ny teknik hittar vi ständigt fler lämpliga kandidater. Tack vare digitala kanaler kan vi även hjälpa våra kunder med flexibel/precis rekrytering och annonsering.

Button Label

Vad vi gör

Kraftsam hjälper företag att effektivisera sin verksamhet genom att ta över långvariga rekryteringsprocesser. Kraftsam Rekrytering och Bemanning hittar rätt kandidat, med rätt kompetens till rätt position. Vi erbjuder flera olika tjänster.

Rekrytering

Bemanning

Annonsering

Employer Branding

Executive search

Varför kraftsam?

Kraftsam har över tio års erfarenhet av rekrytering, bemanning och annonsering. Under åren som gått har vi hjälpt hundratals företag och organisationer att finna nya medarbetare. Vi sätter alltid våra kunders behov i centrum, för att skapa långvariga och trygga relationer.

Som rekryterare vet vi att en verksamhet inte är bättre än de anställda på företaget – därför genomsyras alla våra processer av professionalitet och noggrannhet för att garantera att rätt person, med rätt kompetens hamnar på rätt plats.

Button Label

Kundnöjdhet

Sedan Kraftsams start så har vi haft flera hundra kunder. En undersökning från 2020 visar att 87% vill arbeta tillsammans med oss igen.

Engagemang

Kraftsam är ett entreprenörslett bolag med storbolagstänk fast ett arbetssätt från ett handelskraftigt mindre bolag. Vi erbjuder våra kunder ”full attention”.

Leverans

Kraftsam genomför i snitt 93% av de uppdrag som vi åtar oss. En leverans som vi är mycket stolta över.

Prisvärdhet

Med Kraftsam så får ni ner priset jämfört med rekryteringsmarknaden generellt. Vi har inte samma kostnadsvolym som de större drakarna, vilket innebär att du som kund får mer valuta för pengarna.

Databaser + Sociala medier

Efter mer än 10 år på marknaden har vi stora databaser med runt 100 000 CV:n. Dessutom sticker vi ut hakan och säger att vi är marknadsledare inom sociala medier, med cirka 300 000 följare. Vi hittar dagligen din nästa drömkollega i dessa kanaler!

Branschens bästa search

Cirka 90% av alla våra rekryteringar/tillsättningar genomförs via ett gediget researcharbete. Med branschens bästa researchers hittar vi den kandidat som du efterfrågar.

Uppföljning

Kraftsam följer upp utvecklingen hos den nyanställda medarbetaren. Vi gör detta genom att återkoppla både till den anställda och till dennes chef. Vi har mycket nära kontakt med både kandidater och dig som kund.

Kontakt

Om ditt företag är i behov av att hyra in eller rekrytera ny personal – antingen i nuläget eller på sikt kan ni kontakta oss. Vi på Kraftsam kan hjälpa till med både kortsiktiga och långsiktiga personalbehov. Du kan antingen kontakta oss direkt via telefon, eller fylla i kontaktformuläret nedan med dina uppgifter och beskrivning av ditt ärende.

– Kraftsam – Vi hittar rätt medarbetare

Kontakta Oss