Jobba hos oss

Vår främsta styrka är våra medarbetare. Kraftsam är ett ledande företag bland rekrytering- och bemanningsbolag, vi vill skapa en bättre morgondag för arbetssökande och arbetsgivare. Vill du följa med på vår resa?

Här hittar du våra aktuella lediga jobb. Vi tar även emot spontanansökningar, här du kan skicka in ditt CV och personliga brev, vi granskar löpande ansökningar och kontaktar dig snarast möjligt.

Lediga jobb Spontanansökningar
Button Label

Karriär och utveckling

Kraftsam är ett snabbt växande företag. Det gör att vi hela tiden behöver nya medarbetare för att utöka och stärka vår verksamhet. Det innebär även att våra medarbetare får stora möjligheter att utvecklas och klättra internt.

Vi vill att du ska växa med oss, så vi erbjuder ett antal olika utvecklingsverktyg för att ta dig till nästa steg i din karriär. Vi vill att våra medarbetare ska arbeta på topp och utmana sig själva varje dag för att växa både personligt och professionellt. Desto mer erfarenhet och utmaningar, desto mer utveckling.

Fokus på bra ledarskap

Kraftsam fokuserar på starkt och bra ledarskap. Våra ledare har många års erfarenhet från både utbildningar och arbetslivet. De får våra medarbetare att utvecklas och känna sig trygga på sin arbetsplats.

En rolig och givande vardag

Arbetet är en mycket stor del av våra liv. Därför är det oerhört viktigt att trivas med arbetet, vilket vi också värdesätter på Kraftsam. Vi är ömsesidigt drivna och mycket engagerade, vilket är en viktig faktor