Annonsering

Visste du att 79% av alla jobbsökande använder sig av sociala medier i sökandet? Kraftsam låter er synas på de plattformar kandidaterna redan använder på daglig basis.

Vi har över 250,000 följare på våra sociala kanaler – genom dessa kanaler och riktade kampanjer finner vi rätt kandidater till ditt företag och stärker samtidigt företagets varumärkeskännedom.

Detta är varför vi är marknadsledande på annonslösningar

Digitaliseringen har medfört att det ständigt bildas nya vägar för att synas och höras. Vi har etablerade metoder och kanaler samt arbetar för att ständigt utveckla annonseringsmarknaden och således kunna sticka ut från mängden/bruset. Vi hjälper er med snabba, smarta och kostnadseffektiva lösningar vid annonsering.

Genom annonsering kan ni inte bara öka igenkänningen för er produkt, utan också berätta något om hur ni vill att ert varumärke ska uppfattas. Låt Kraftsam publicera ert befintliga innehåll i en riktad annonskampanj på Facebook, LinkedIn eller Instagram.

Nå flera kandidater genom rätta kanaler

Rekrytering via sociala medier är ett kraftfullt sätt att nå kvalificerade kandidater på. Genom våra kommunikationskanaler når vi även ut till de personer som inte aktivt söker arbete. Vårt nätverk på de olika sociala medierna ökar och har idag över 250,000 följare.

Träffsäkert

De digitala kanalerna optimerar sökträffar och kategoriserar efter behov. Kraftsam jobbar aktivt för att hitta just de kandidater du söker. Du slipper långa processer och att lägga tid på irrelevanta ansökningar eller kostsamma felanställningar.

Ansök med eller utan CV

Ansökningsformulär kopplade till annonser i sociala medier är ett enkelt och smidigt sätt att nå ut till era kandidater på. Våra formulär skräddarsys efter era önskemål. I de digitala kanalerna finns både aktiva och passiva kandidater och med en välanpassad annons kommer kandidaterna att hitta till just er.

Platsannonsportaler

Kraftsam har avtal med alla Sveriges ledande platsannons-sidor där vi har en ständig närvaro för att få in så många ansökningar som möjligt. I tätt samarbete med dessa aktörer så sprider vi ert budskap, bygger ert varumärke och publicerar era senaste jobbannonser.