Annonsering

Vi sticker ut hakan och påstår att Kraftsam är marknadsledande på annonslösningar

Varför annonsera genom Kraftsam?

Visste ni att 79% av alla jobbsökande använder sig av sociala medier i sökandet? Kraftsam låter er synas på de plattformar kandidaterna redan använder på daglig basis. Vi har över 250,000 följare på våra digitala kanaler, och genom våra nätverk och riktade kampanjer når ni ut till rätt kandidater och ökar ert företags varumärkeskännedom.

 

Låt oss hjälpa er!

Att skapa igenkänning så att era kunder kan associera sig med ert företag och era produkt kan ibland kännas svårt. Vi kan hjälpa er med det.

 

Här är varför vi är marknadsledande på annonslösningar:

 • Spara tid

  Digitaliseringen skapar ständigt nya roller samtidigt som de gamla försvinner. Att hitta rätt kandidat kräver resurser. På Kraftsam hjälper vi er att hitta snabba, smarta och kostnadseffektiva lösningar vid annonsering.

 • Nå fler kandidater

  Genom våra kommunikationskanaler når vi även ut till de som inte aktivt söker arbete. Vårt nätverk på de olika sociala medierna ökar och har idag över 250,000 följare. Här vågar vi påstå att vi är marknadsledande!

 • Rätt kanaler

  Rekrytering via sociala medier är ett kraftfullt sätt att nå kvalificerade kandidater på. Kandidaten behöver inte leta efter annonser på din sida utan istället syns de där kandidaten befinner sig. Genom att stärka ert varumärke underlättar du för kandidaten.

 • Träffsäkert

  De digitala kanalerna ger optimala sökträffar och kategoriserar efter behov. Kraftsam jobbar aktivt för att hitta just de kandidater du söker. Du slipper långa processer och att lägga tid på irrelevanta ansökningar eller kostsamma felanställningar. Låt oss hitta de talanger du behöver. Snabbt, smidigt och träffsäkert.

 • Ansök med eller utan CV

  Ansökningsformulär kopplade till annonser i sociala medier är ett enkelt och smidigt sätt att nå ut till era kandidater på. Våra formulär skräddarsys efter era önskemål. I de digitala kanalerna finns både aktiva och passiva kandidater och med en välanpassad annons kommer kandidaterna att hitta till just er.

Få ett prisförslag
Kontakta oss redan idag för en skräddarsydd offert!

Nå rätt kandidater

Genom annonsering kan ni inte bara öka igenkänningen för er produkt, utan också berätta något om hur ni vill att ert varumärke ska uppfattas. Låt Kraftsam publicera ert befintliga innehåll i en riktad annonskampanj på Facebook, LinkedIn eller Instagram.

 

Hur jobbar vi?

 • Enkel och snabb start

  Bygg ett formulär och underlag som är relevant för tjänsten/uppdraget som kommer att publiceras.

 • Riktad annonsering

  Kampanj, målgrupp och geografisk styrning av annonsen sätts upp. Här har ni även möjligheten att lägga till viktig information om tjänsten eller processen.

 • Konverteringsvänliga ytor

  Eftersom 70% av de passiva kandidaterna finns på sociala medier, ger vi kandidaterna möjligheten att söka jobbet med ett enkelt knapptryck.

 • Ansökningarna trillar in

  Som kund får ni tillgång till vårt mobilanpassade rekryteringsverktyg där ni kan hantera alla era kandidater. Där får ni även en bra överblick på vilka kandidater ni vill titta närmre på genom tre olika statussymboler.

 • Rekryteringsverktyget sköter resten

  Genom vårt rekryteringsverktyg så automatiseras alla "nästa steg", där ni som kampanjansvariga styr vilka kandidater som tackas av och vilka som går vidare .

Kontakta oss

Genom att trycka “Skicka” godkänner ni vår privacy policy. Läs mer om hur vi hanterar era uppgifter här.

Vi är där talangen är

Våra effektiva lösningar kan nå en större grupp kandidater, bland annat genom våra kanaler via sociala medier. Samtidigt som vi är specialister på spetskompetens och kompetensbaserade rekryteringar så kan vi även rekrytera och bemanna volymuppdrag. Kontakta oss med er förfrågan!

Nöjda kunder

Kraftsam rekrytering & bemanning arbetar idag framgångsrikt med ett antal olika partners som är verksamma inom olika branscher. Vi är stolta över att få arbeta tillsammans med dessa bolag, som alla har valt speciellt oss för att tillföra värde till deras verksamheter.

 • Nöjesguiden
 • Casio
 • Panasonic
 • Kåkå
 • Annonsdax
 • Gustavsberg

Blev headhuntad av en duktig rekryterare på Kraftsam som snabbt bokade in mig på möte med kunden efter första intervju. Riktigt bra återkoppling och feedback. Rekommenderar definitivt Kraftsam till de som söker ny utmaning eller de som önska rätt profil till sin organisation.

JENISSE MENDOZA, KANDIDAT