Rekrytering

Vi hittar talanger som lyfter ditt företag

Hur jobbar vi på Kraftsam?

Precis som ert företag sätter Kraftsam alltid kunden i fokus. Oavsett anställningsform hjälper vi er igenom hela rekryteringen och med vår kompetens och erfarenhet blir det en effektiv och träffsäker process.

Rekrytering på era villkor, vi krånglar inte till det.

 • Kravprofil

  Innan starten av uppdraget så görs en kravprofil. Ni som kund fyller i den utifrån egna önskemål och vi hjälper gärna till och kompletterar vid behov. Den beskriver arbetsuppgifterna och vilken typ av erfarenhet och utbildning som eftersöks.

 • Annonsering och Search

  Nu går vi ut med en annons, antingen brett eller specialiserat beroende på vad det är vi söker efter. Vi använder oss av vårt breda nätverk på sociala medier, traditionella annonserings-kanaler samt manuell search för att hitta bästa möjliga kandidat.

 • Telefonintervju

  I första skedet gör vi alltid en inledande telefonintervju. Denna är väl utformad och ger oss en bra inblick i om personen är lämplig för att tas vidare i processen. Saker som tas upp är förutom tidigare erfarenhet även löneanspråk samt vad personen själv förväntar sig på sin nästa arbetsplats.

 • Intervju

  Nästa steg är en fysisk intervju tillsammans med ansvarig rekryterare. Intervjun är utformad baserad på kravspecifikationen samt andra frågor som ger oss ytterligare inblick i om kandidaten är lämplig för tjänsten samt att det ger en god bild av personen och drivkraften bakom ansökan.

 • Presentation

  Efter samtliga intervjuer är gjorda så presenterar vi kandidaterna för er. Detta görs vanligtvis i era lokaler för att ge kandidaterna en känsla för er som företag och den plats de förhoppningsvis kommer att arbeta på. Kandidaterna kan presenteras en och en alternativt att vi samlar alla under en dag beroende på vad som er passar bäst.

 • Avslut

  Efter presentationen så väljer ni vilken eller vilka kandidater ni vill ta vidare i processen för en andra intervju alternativt för anställning. I detta skede tar vi referenser samt gör TalantQ-tester, alternativt om ni har något eget test ni vill att kandidaten ska göra.

Få ett prisförslag
Kontakta oss redan idag för en skräddarsydd offert!

Nya tider, nya sätt

Vill ni nå ut till fler talanger? Då rekommenderar vi att ni vågar tänka nytt och annorlunda. Digitala kanaler är ett utmärkt exempel på en attraktiv jobbsökarportal. Dessutom är det enkelt att sprida ert varumärkes budskap och nå potentiella arbetssökare. Självklart hjälper vi er med detta.

Större bredd, bättre fokus
Toppkandidater håller ofta till i sociala kommunikationskanaler. Vissa söker inte aktivt jobb men är villiga att byta om tillfälle ges. Ett verktyg för att locka och hitta just er potentiella kandidat krävs. Med Kraftsam får ni tillgång till detta.

Nå passiva kandidater och rekrytera via hänvisningar
Sociala medier är ett perfekt verktyg för att nå ut till fler individer. Passiva kandidater hittas ofta i sociala sammanhang. Att nå dessa talanger kräver taktik och känsla. Kraftsam har lång erfarenhet av detta i kombination av långsiktiga relationer.

Nöjda kunder

Kraftsam rekrytering & bemanning arbetar idag framgångsrikt med ett antal olika partners som är verksamma inom olika branscher. Vi är stolta över att få arbeta tillsammans med dessa bolag, som alla har valt speciellt oss för att tillföra värde till deras verksamheter.

 • Nöjesguiden
 • Casio
 • Panasonic
 • Kåkå
 • Annonsdax
 • Gustavsberg

Att anlita Kraftsam som rekryteringsbolag har genererat kandidater med hög kvalité. Kraftsam är lätta och bra att samarbeta med!

INGELA OLIN, SALES COACH

Kontakta oss

For security verification, please enter any random two digit number. For example: 70

Genom att trycka “Skicka” godkänner ni vår privacy policy. Läs mer om hur vi hanterar era uppgifter här.

Vi är där talangen är

Våra effektiva lösningar kan nå en större grupp kandidater, bland annat genom våra kanaler via sociala medier. Samtidigt som vi är specialister på spetskompetens och kompetensbaserade rekryteringar så kan vi även rekrytera och bemanna volymuppdrag. Kontakta oss med er förfrågan!