Bemanning

Vi hittar talanger som lyfter ditt företag

Varför bemanning?

Det finns många fördelar med att anlita ett bemanningsföretag:

 • Kostnadseffektivt

  Bemanning är ett mycket kostnadseffektivt alternativ till vanlig rekrytering. Bemanning vid behov håller nere de fasta kostnaderna och du betalar enbart för de faktiska arbetstimmarna.

 • Flexibelt

  Är ni osäkra på det långsiktiga personalbehovet? Bemanning ger er valmöjligheten att rekrytera först när ni ser att behovet kvarstår.

 • Tidsbesparande och träffsäkert

  Med vår kompetens och erfarenhet hjälper vi er att identifiera framtida talanger och minimera felrekryteringar medan ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

 • Personalansvar och utveckling

  Konsultens närmsta chef blir en konsultchef på Kraftsam. Detta innebär att ni kommer få hjälp med delar som personalansvar, löneadministration, utveckling- och uppföljning.

Läs mer om fördelarna med bemanning

Fokusera på det ni är bäst på

Genom att anlita ett bemanningsföretag får ni möjlighet att fokusera på er verksamhet. En rekryteringsprocess är ofta en mycket tidskrävande process, och felrekryteringar kan både vara resursmässigt kostsamma och irriterande. Ett bemanningsföretag har spetskompetens och stor erfarenhet av bemanning och rekrytering, och är därför ett väldigt effektivt alternativ för er att minimera risken för felrekryteringar. Ett bemanningsföretag som Kraftsam vet vart vi ska leta för att hitta den talang som passar just ert företag och era behov. Det är vad vi är bäst på, och vi gör det så ni kan fokusera på det ni är bäst på.

Osäkert personalbehov?

Är ni osäkra på hur ert långsiktiga personalbehov ser ut? Då är det ett perfekt läge att använda sig av bemanning istället för att rekrytera. Bemanning ger er möjlighet att täcka upp för kortvariga personalbehov, så som vikariat, ökad arbetsbörda etc. Bemanning ger er sedan valmöjligheten att rekrytera först när ni ser att behovet kvarstår. En av de största fördelarna med bemanning är den ekonomiska aspekten. Att anlita ett bemanningsföretag och bemanna vid behov låter er hålla nere de fasta kostnaderna, då du enbart betalar för de faktiska arbetstimmarna. Det blir istället bemanningsföretaget som betalar alla de sociala avgifterna, så som arbetsgivaravgift och så vidare.

Enkel administration och kommunikation

Den administrativa bördan blir även den mycket lättare om ni väljer att gå genom ett bemanningsföretag. Konsultens närmsta chef blir en konsultchef hos oss på Kraftsam. Denna person kommer hjälpa till med personalansvar, löneadministration, utveckling och uppföljning. Konsultchefen blir navet i kommunikationen och administrationen kring allt som rör bemanningen.

Få ett prisförslag
Kontakta oss redan idag för en skräddarsydd och kostnadsfri offert!

Hur jobbar vi på Kraftsam?

Precis som ert företag sätter Kraftsam alltid kunden i fokus. Bemanning på era villkor, vi krånglar inte till det. Med vår kompetens och erfarenhet blir bemanningen en effektiv och träffsäker process. Kraftsams rekryterare arbetar nära er för att hitta medarbetare med rätt kompetens och framtidspotential.

 • Behovsanalys

  Ni berättar för oss om er arbetssituation. Vi kommer överens om de praktiska detaljerna för att gå vidare i processen.

 • Kravspecifikation

  Ni träffar en av våra skickliga rekryterare som noggrant ser över ert företags behov.

 • Sökprocess

  Efter överenskommelse marknadsför vi den tjänsten i sociala kanaler och annonsbanker. Vi jobbar aktivt och anstränger oss för att hitta rätt kandidat för just er tjänst.

 • Leverans

  Därefter gör vi urval, intervjuer och genomför gedigna referenstagningar. Vi hittar rätt kandidat för just er tjänst efter de tidigare uppsatta kriterierna, kompetenserna och övriga detaljer.

 • Uppföljning

  För att säkra kvaliteten vid anställningen kommer Kraftsam att följa utvecklingen hos den nyanställda medarbetaren och återkopplar både till den anställda samt till dennes chef för att stämma av hur arbetet går. Finns det något annat vi kan göra för att underlätta så gör vi gärna det också.

Att använda konsulter via Kraftsam är det bästa beslutet vi har tagit! Vi får grymma kandidater som verkligen kan sitt jobb och samtidigt så slipper vi allt det administrativa vid sidan om och kan fokusera på att leverera ett bra jobb till våra kunder.

MIKAEL AKSAN, SÄLJ- & AFFÄRSUTVECKLARE

Vi är där talangen är

Våra effektiva lösningar kan nå en större grupp kandidater, bland annat genom våra kanaler via sociala medier. Samtidigt som vi är specialister på spetskompetens och kompetensbaserade rekryteringar så kan vi även rekrytera och bemanna volymuppdrag. Kontakta oss med er förfrågan!

Kontakta oss

Genom att trycka “Skicka” godkänner ni vår privacy policy. Läs mer om hur vi hanterar era uppgifter här.

Nöjda kunder

Kraftsam rekrytering & bemanning arbetar idag framgångsrikt med ett antal olika partners som är verksamma inom olika branscher. Vi är stolta över att få arbeta tillsammans med dessa bolag, som alla har valt speciellt oss för att tillföra värde till deras verksamheter.

 • Nöjesguiden
 • Casio
 • Panasonic
 • Kåkå
 • Annonsdax
 • Gustavsberg