Låt oss skicka er ett prisförslag

Rekrytering

Oavsett anställningsform hjälper vi er i rekryteringsprocessen. Vi är snabba och kan efter ett par veckor presentera de bästa talangerna.

Bemanning

Specialistkompetens för ett projekt, föräldravikariat, sjukfrånvaro eller övriga produktionstoppar. Vi vet att varje talang är unik.

Annonsering

Vi har över 250,000 följare på våra digitala kanaler. Låt oss publicera ert befintliga innehåll i en riktad annonskampanj på sociala medier.

reCAPTCHA is required.

Genom att trycka “Skicka” godkänner ni vår privacy policy. Läs mer om hur vi hanterar era uppgifter här.

Marknadsledande lösningar enligt era behov. Vi ser till att rätt kandidat med rätt kompetens hamnar på rätt plats.

Bemanning

Specialistkompetens för ett projekt, föräldravikariat, sjukfrånvaro eller övriga produktionstoppar. Vi vet att varje talang är unik. Bemanning är en viktig del i arbetet. De flesta företag behöver förstärkning under en period eller är osäkra på det långsiktiga personalbehovet. Bemanning är en resurseffektiv och flexibel lösning på era behov.

Rekrytering

Oavsett anställningsform hjälper vi er i rekryteringsprocessen. Vi är snabba och kan efter ett par veckor presentera de bästa talangerna för er som gör det slutliga urvalet. Ett verktyg för att locka och hitta just er potentiella kandidat krävs. Med Kraftsam får ni tillgång till detta.

Annonsering

Genom annonsering kan ni inte bara öka igenkänningen för er produkt, utan också berätta något om hur ni vill att ert varumärke ska uppfattas. Låt Kraftsam publicera ert befintliga innehåll i en riktad annonskampanj på Facebook, LinkedIn eller Instagram. Vi har över 250,000 följare på våra digitala kanaler och är aktiva där mottagaren redan håller till.

Att använda konsulter via Kraftsam är det bästa beslutet vi har tagit!

MIKAEL AKSAN, SÄLJ- & AFFÄRSUTVECKLARE

Genom att trycka “Skicka” godkänner ni vår privacy policy. Läs mer om hur vi hanterar era uppgifter här.

Låter det intressant?

Använd formuläret ovan för en kostnadsfri offert eller skicka oss ert telefonnummer här så återkommer vi med mer information.